Glemt passord?   Registrer deg her.
av Arild Ness sist endret 2019-03-11T13:34:42+00:00
På Verdensbiblioteket.no finner du e-bøker og lydbøker på flere språk, som er tilgjengelige for strømming gjennom tjenesten.

Hvem har tilgang?

Verdensbiblioteket.no er åpent for alle i Norge. Du må besøke siden fra en norsk IP-adresse, og må opprette en bruker og logge inn for å få tilgang til innholdet.

Å opprette en bruker er gratis, og krever bare at du har en gyldig e-postadresse.

Språkene i Verdensbiblioteket

Det finnes e-bøker og lydbøker på arabisk, tigrinja, persisk, somali og bosnisk/kroatisk/serbisk i Verdensbiblioteket. Disse språkene er valgt fordi det ellers er vanskelig for folkebibliotekene å kjøpe inn e-bøker på dem.

Hvem står bak Verdensbiblioteket.no?

Verdensbiblioteket er resultatet av et samarbeidsprosjekt mellom nasjonalbibliotekene i Norge, Sverige og Danmark, støttet av Nordisk Ministerråd. Verdensbiblioteket drives i fellesskap av de skandinaviske nasjonalbibliotekene. Det er Nasjonalbiblioteket som har ansvaret for Verdensbiblioteket.no.

Offisiell lansering:

Verdensbiblioteket. Lanseringskonferanse - 26. mars.