av Arild Ness sist endret 2021-09-20T18:01:22+02:00
  • Afghanistan - Krig, fred eller noko i mellom?
  • 2021-10-05T18:00:00+02:00
  • 2021-10-05T19:00:00+02:00
  • Mediebileta er dramatiske, og situasjonen framstår kaotisk. Korleis kunne Taliban ta kontroll over landet så raskt, og kva hender no? Pressedekninga i Noreg handlar mest om evakuering, men korleis ser framtida ut for dei som blir verande i Afghanistan?
Tirsdag 5. oktober 18:00
Loddefjord bibliotek

Begrenset plass, påmelding på forhånd her: https://bergenkommune.pameldingssystem.no/afghanistan

Arne Strand er forskingsdirektør ved Chr. Michelsens Institutt. Han har sidan 1988 jobba med norske frivillige organisasjonar og forska på Afghanistan. Han vil snakke om bakgrunn for den lange konflikten i Afghanistan, krigen mot terror og utviklinga sidan 2001, Taliban si overtaking sommaren 2021, og utfordringane framover.

Afghanistan - Krig, fred eller noko i mellom?

• Tirsdag 5. oktober
  • Loddefjord bibliotek