Logg inn

Glemt passord?   Registrer deg her.

Best til alt!

av Vibeke Garrod sist endret 2017-11-17T15:59:44+01:00
Lydia skal begynne i femte klasse og har bestemt seg for at hun vil drive med en aktivitet på fritiden. Men det er så mye å velge mellom!
Beate Grimsrud ; Inger Alfvén

Klar ferdig gå!

Cappelen, 2007, Norge
978-82-02-27164-0
barn

Lydia finner ut at det er fotball hun vil drive med etter skoletid. Hun og familien har akkurat flyttet til et nytt sted. Huset de skal bo i er kjempestort, hun og storebroren Anders trenger ikke dele rom lenger. Det er både fint og litt dumt. Pappaen til Lydia er glad for at hun velger fotball, han liker nemlig også å spille. De drar på ferie til London for å se Tottenham mot Arsenal, store greier. Der oppdager Lydia at hun egentlig liker bedre å løpe, for hun er så god til å løpe veldig raskt. Nå begynner måneder med intensiv trening. Lydia har satt seg som mål å vinne skolemesterskapet i mai.

Denne boka handler om Lydia og familien hennes og ting de opplever. Det er Lydia vi blir mest kjent med, og vi får høre at ting ikke alltid er lett. Mammaen til Lydia har jobbet så mye at hun blir utslitt og syk. Hun må på sykehus og er borte lenge. Lydia ligner litt på sin mor, for også hun sliter seg ut med treningen sin. Men Lydia finner ut at det ikke går an å bestemme alt, selv om man gjerne vil det. Og det er jo egentlig ganske greit å ha funnet ut!