Logg inn

Glemt passord?   Registrer deg her.

Jeg bestemmer!

av Vibeke Garrod sist endret 2017-08-30T12:19:34+00:00
Fillip har bursdag, og han skal få lov til å bestemme alt. Alt! Han vil ikke kle på seg, han vil ikke gå på skolen, og han vil hvertfall ikke gå til tannlegen med den vonde tannen sin!
Martin Ernstsen

Fillip flipper ut

Cappelen Damm, 2015
barn

Det virker som en god idé at Fillip skal få bestemme alt en hel dag. Han har jo bursdag! Gaver, kake, gjester, skattejakt. Høres ut som en kjempegøy dag! Tannlegetime vil han selvfølgelig ikke ha denne dagen, bort med den! Og fordi Fillip kan få bestemme alt, så kan han også få spise så mye kake han bare vil, og vinne skattejakten. Men etter å ha spist kjempemye kake blir Fillip kvalm, dessuten begynner det å banke noe forferdelig i den vonde tanna. Nå er det ikke så gøy å bestemme mer, eller?

Her får du servert en humoristisk bildebok som inviterer til diskusjon. Morsomme tegninger med et klassisk tema. Martin Ernstsen er utdannet ved Konstfack i Stockholm, med mastergrad i Storytelling. Han har tidligere laget endel tegneserieromaner for ungdom og voksne, i tillegg til bildeboken Hvor er Albert? som kom i 2013. Biblioteket har de fleste av Ernstens utgivelser.