Logg inn

Glemt passord?   Registrer deg her.

Skating

av Vibeke Garrod sist endret 2017-08-30T13:19:38+01:00
Har du sett noen suse forbi deg i full fart på et rullebrett? Lurer du litt på hvordan man tar en kickflip? Det kan du lese om i denne boka!
Fritjof C. Krogvold

Skating

Cappelen Damm , 2011, Norge
978-82-02-34349-1
barn

Brett, fjøl, board, plate. Kjært barn har mange navn. En trefjøl med hjul kan gi uendelig mange timer glede, tenke seg det. Og bidra til personlige kvaliteter som tålmodighet og utholdenhet, oppfinnsomhet, muskelstyrke, stahet, god kondisjon, indre styrke, koordinasjon og så videre og så videre. Det er ikke plass her til å nevne alle de fordelene skating gir. Jeg foreslår at du låner denne boka, så kan du lese om litt skatehistorie, hvordan et brett er skrudd sammen, ulike skategrener og se mange flotte triks. Boka har mange fine bilder og er lett å lese.

Forfatteren Fritjof C. Krogvold har lang fartstid som rullebrettkjører og vet godt hva han snakker om. Han jobber med å skrive litt, være veileder i skatepark og å tegne skateparker for andre, noe han selv synes er drømmejobben. Har du lyst til å prøve skateboard, eller kanskje du allerede kan skate, eller bare er litt nysgjerrig, da er dette boka for deg!

Biblioteket har flere bøker om skateboard og filmer. Trykk på lenken under for å se i katalogen:

Skatebøker og filmer