Logg inn

Glemt passord?   Registrer deg her.

The Sudden Cats

av Ingrid Ytre-Arne sist endret 2017-08-30T12:19:36+00:00
Ein for dei mange, to for dei få. Tre for ein reddik, og gå, katt gå!
Helge Torvund; Mari Kanstad Johnsen

The Sudden Cats

Magikon forlag, 2013, Norge
978-82-928-6345-9
barn

Tenk deg at du er på besøk hos morfar. Tenk deg at du og broren din spiller skikkelig englefint og rockebra på trommer og elektrisk gitar, og morfar steiker pannekaker. Og tenk deg at når dere skal til å spise, blir morfar plutselig til en katt!

Dette opplever Tomas og Tore når de besøker morfar. De spiller morfar sine gamle plater med The Kinks, The Who og The Small Faces, og når de øver på trommer og gitar, spiller morfar piano sammen med dem. Et skikkelig bra rockeband!

De syns jo det er litt merkelig at morfar plutselig blir en katt. Når morfarkatten blir menneskemorfar igjen, forteller han om hvordan det var. Han har aldri opplevd det før, men syns det var en fin opplevelse, han ga liksom katten i alt, som han sier. Men hvem vet om det skjer igjen?

Tomas, Tore og morfar blir spurt om å spille på bygdas årlige byttedag i idrettshallen. Og da må de jo ha et navn på bandet sitt. Hva passer vel da bedre enn å kalle bandet "The Sudden Cats"?

The Sudden Cats er en levende og morsom fortelling som mange bestefedre nok vil kose seg med å lese for de håpefulle, spesielt de som ønsker seg sin første rockegitar!