Logg inn





Glemt passord/pinkode?   Registrer deg her.

BOBtv

Velkommen til BOBtv! Her kan du se opptak av arrangementer på Bergen Off. Bibliotek.

Psykiateket #4: Bruk av tvang i psykiatrien


Psykiateket 3: Depresjon

Hva regnes som vanlige belastninger i livet, og hva er depresjon?


Bukkene bruse begynner på skolen

Søndag 5. november var Bjørn Rørvik på besøk på biblioteket under vår jubileumshelg, og han hadde likegodt to smekkfulle forestillinger om Bukkene Bruse. Vi filmet en av forestillingene hans, og gikk du glipp av denne (eller kanskje du vil se den på nytt), kan du kose deg med den her.


Psykiateket #2 Hva er Angst?

Når er angsten en naturlig del av livet som de fleste føler på iblant, og når er den et tegn på alvorlig sykdom?

Tabuer i bildebøkene

Bildebøkene i Skandinavia flytter grenser som aldri før, samtidig som nye tabuer kommer til. Hvor går grensene? Og hvordan kan noe være greit i ett land, men uhørt i nabolandet?

Ryan Duffin from DICE L.A.

Ryan Duffin is a 3D animator at DICE L.A and known for his work on Battlefield 3, Alan Wake and Killzone 2. This is the opportunity to meet one of the best animator in the game industry!



Rom for møter-seminar

Vi vil skape aktiviteter som blir sosiale møteplasser i lokalsamfunnene der norske og minoritetsspråklige kan møtes på en likeverdig måte rundt felles interesser i tilknytning til folkebibliotekene. Vi vil styrke samarbeidet mellom folkebibliotekene og ulike frivillige organisasjoner i lokalsamfunnene.


Psykiateket #1 Bipolar Lidelse

Åpenheten rundt livet med bipolar lidelse vokser stadig, etter at flere kjente mennesker har stått frem med sine egne historier og utfordringer.


Prisutdeling, Barnas bokpris 2016

Over 700 barn på 5-7 trinn i Bergen kommune deltok i Barnas bokpris 2016 som arrangeres av Bergen Offentlige Bibliotek. Under prisutdelingen avsløres vinneren.
 

#gamebrary: Musikkdrevet spillnarrativ med Turbo Tape Games

Hvordan kan musikk fungere som premissleverandør for gameplay? Dette er historien om hvordan Turbo Tape Games gikk fra å samarbeide med lokale musikkaktører, via forskning av musikknarrativ i spill, og endte opp med et storstillt samarbeid med selveste Dream Theater om spillversjonen av deres rockeopera The Astonishing!

 


Fungerer dagens fraværssystem?

I samarbeid med UROM arrangerer Ungdommens Bystyre debatt på biblioteket. Denne gangen stiller vi spørsmål om fraværssystemet vi har i dag.


Se flere videoer på YouTube-logo-full_color.png