av Ragnhild Sæther sist endret 2023-03-28T08:46:58+02:00
"Det skal handle om alt fra flyktningestrømmer, klimaendringer, sikkerhet og globalisering til Big data og grenseprengende forskning når Forskningsdagene braker løs i september. " (Forskningsdagene.no)

Ja takk, begge deler. Ute kan vi nyte sommersol og sommervarme i september. Inne er Forskningsdagene høsttegnet vi har gledet oss til å markere på biblioteket.

Årets tema er GRENSER.

  • Filmvisning: Mandag 19. september tjuvstartet vi Forskningsdagene på hovedbiblioteket med filmen Gjøken.

  • Lørdag 24. september blir det barnekino som også tar for seg årets tema. Gled dere til Jungel Safari.

  • Søndag 25. september er det familiesøndag: Likar du å le? Kom på biblioteket! He he! Eg ler meg i hel! er ei interaktiv framsyning der ungane saman med klovnen utforskar latteren og kor viktig han er for oss. Basert på Erna Osland si fagbok for barn He, he! Med teaterpedagog Frøydis Flotve og teaterklovn Ingeborg Stige.

  • Mandag 26. september fortsetter vi å utforske temaet grenser i filmens verden, og viser Sitrontreet.
  • Kom og lån bøker, filmer, musikk og annet materiale med utgangspunkt i årets tema. Det blir utstillinger for både voksne og barn på hovedbiblioteket, og i flere av bydelsbibliotekene.

  • Lesetips og filmtips: På hjemmesiden vår vil vi skrive om bøker og filmer hvor GRENSER utforskes nærmere.

Musikalske grenser? Grenser i musikken?  Finn ut mer på musikkavdelingen.

Dagens tips?
Hva med å finne ut mer om Forskningsdagene 2016, og hvilke arrangement vi kan se frem til i Bergen? Les mer her: Forskningsdagene i Bergen.