Logg inn

Glemt passord?   Registrer deg her.

Jordnært - enkle tips til en mer miljøvennlig hverdag

av Karen Rosenstock sist endret 2019-09-16T08:55:34+02:00
Trenger du inspirasjon til å bli mer miljøvennlig?
Anette Bastviken; Susanne Bastviken

Jordnært - enkle tips til en mer miljøvennlig hverdag

Pilar, 2019, Norge
978-82-93516-34-7
voksen

Jordnært er boken skrevet av søstrene bak miljøbloggen og bedriften Radical BroccoliI boken deler de erfaringer, gir enkle oppskrifter og tips til en mer miljøvennlig hverdag. Denne boken er nyttig og inspirerende enten du allerede er rå på resirkulering eller du ønsker å lære mer om hvordan du kan leve grønnere og gladere. Ja! Gladere nemlig. 

Forfatterne har som motto: 

Måten vi behandler oss selv og jorda på er to sider av samme sak. Vi har absolutt ikke blitt noen superfriske og perfekte miljøforbilder eller supermennesker, men vi har lært enormt mye. Livet skal ikke føles som en evig kamp, men skal nytes, være gøy og inspirerende! Vi skal derfor gjøre vårt for å forandre verden slik at det ikke blir en tung kamp å leve miljøvennlig og sunt og samtidig ha det moro - som er selve definisjonen på Radical Broccoli.

Bærekraft og miljø er viktig og kult! Boken er delt opp i ulike temaer som grønnere mat og plantebaserte oppskrifter, tips til hvordan redusere plastforbruket (forfatterne forsøkte blant annet å leve plastfritt i en hel måned), grønnere hjem med for eksempel mer miljøvennlig husvask, klesskap og interiør, naturlig kosmetikk- og hudpleie med blant annet oppskrifter på miljøvennlig tannkrem og deodorant. Videre finner vi kapitler om transport, resirkulering og et 21-dagers miljødetox samt mange tips om bøker, apper, spisesteder, podkaster, dokumentarer og kanaler på YouTube.

Anbefales som en inspirerende inngang til en grønnere livsstil.