Hopp til hovedinnhold
av Marie Amdam sist endret 2020-04-30T11:02:59+02:00
Ingenting kan redde en lang biltur som et spennende radioteater. Her er tre tips til noen gode drama som kan få kjøreturen til å virke litt kortere.
Vi befinner oss på et deilig sommerhotell på Sørlandets kyst. Alt virker rolig og behagelig, helt til det plutselig skjer flere mistenkelige dødsfall. Vi følger detektiv Asbjørn Krags utradisjonelle arbeidsmetoder når han blir satt til å løse mysteriet. Men kan vi egentlig stole på detektiv Krag? Og hva er denne jernvognen som skingrer i det fjerne hver gang noen dør? 
 
Ted Stevens blar i noen gamle bilder og opplever plutselig noe skremmende. En giftmorderske som ble henrettet for hundre år siden viser seg å være prikk lik hans egen kone. Hva er egentlig linken mellom hans egen kone Marie og morderen Marie d'Aubrey? Gjennom en henrivende fortelling blir vi tatt med på en mystisk reise. Kjenner vi egentlig de som står oss aller nærmest?
 
En ung gutt blir mistenkt for et dobbeldrap på en gård utenfor Bergen. Varg Veum gjenkjenner navnet fra tiden i barnevernet da han hjalp gutten til å komme på plass etter å ha opplevd omsorgssvikt. Alle bevis peker på den unge gutten Jan Egil, men Veum er overbevist om at han er blitt utsatt for et komplott. Hvem står egentlig bak dobbeltdrapet? Et sosialrealistisk krimdrama med høy spenningsfaktor!