Logg inn

Glemt passord?   Registrer deg her.

Ukens tidsskrift: Numer

av Vibeke Garrod sist endret 2019-07-30T08:58:44+02:00
Biblioteket abonnerer på en rekke tidsskrifter. Vi ønsker å vise dem frem! Bladene kan du finne litt ulike steder i biblioteket. Mange står oppe i 2. etasje ved filmsamlingen, noen er plassert på fagområdet sammen med bøker innenfor emnet, og noen er plassert utenfor auditoriet i underetasjen. Spør oss gjerne!

Ukens tidsskrift: Numer

Tegnerforbundet
voksen

Numer er et tidsskrift for tegning, illustrasjon og bokkunst som utgis av Tegnerforbundet. Bladet har mange ulike bidragsytere, og i det siste nummeret jeg leser (nummer 02/2019) så er det blant annet tegneseriekritiker Morten Harper, og leder av Kunsthuset Kabuso Sissel Lillebostad som skriver artikler. Harper tar for seg tegneserier som er litt utenfor formatet, og gir oss et innblikk i Øyvind Lauvdahls Ontography-trilogi, som du kan sjekke ut på hans instagramkonto. Du kan også lese om antologien Fragment, som består av syv små hefter med korte tekster, illustrasjoner og foto. En spennende og annerledes utgivelse. Begge disse kan lånes på biblioteket.

Sissel Lillebostad har vært på Tokyo Art Book Fair Ginza Edition, som er en forløper for den store Tokyo Art Book Fair. Ginza Edition strekker seg over nesten en måned, noe som gir rom for å fordype seg i bøkene og bruke lenger tid på utstillerne. Risoprint, manga og boka som fysisk objekt er noen av høydepunktene Lillebostad skriver om.