av Trond Blom — sist endret 2016-11-23T13:17:02+02:00
Crooner-disco og Kaliber-mix.

I Will Always Remember You
Tellé ; 018, 2002
1 single

En tidlig utgivelse med Fredrik og Annie – to etablerte og verdenskjente bergensartister som stadig er like aktuelle;

Fredrik feirer tiårsjubileum neste år, med sitt Datarock, og starter jubileumsåret med Australia-turné (denne uken er de på jobb både i Bristol, Birmingham og London).

Annie, på sin side, debuterte med The Greatest Hit for ti år siden, og har nettopp sluppet albumet Don’t Stop. Dagbladet skrev i den anledning at hun er ”en djevel på elektromelankoli”!

Da Annie (Anne Lilia Berge Strand) platedebuterte hadde hun allerede etablert seg som DJ, og det var på hennes klubbkonsept Pop till you drop at Datarock livedebuterte i desember 2000.

”The Kylie it’s OK to like” har hun blitt kalt; selv kaller hun seg for en listevennlig singer/songwriter uten akustisk gitar.

Ved siden av sin frontrolle i Datarock har Fredrik gitt ut flere singler der han har samarbeidet med samtidige artister fra det bergenske klubbmiljøet.

Denne med Annie er, etter det vi vet, den første – utgitt på, etter hvert legendariske, Tellé Records. A-siden byr på dekadent disco med en crooner-aktig Fredrik og en korende Annie. B-siden er samme låt parafrasert over av Kaptein Kaliber, på karakteristisk vis.

Coveret er i seg selv verdt denne presentasjonen, slik vi ser det, og da er det på sin plass å fortelle at fotografens navn er Bent Synnevåg, og at T&A at Dataport sto for designen.

Publisert i BAs papir- og nettutgave fredag 27. november, 2009.