Hugo: Magi i Trollskogen (DS)

av Arild Ness sist endret 2016-12-22T18:27:21+01:00
Troll er ikke nødvendigvis store, skumle og dumme. Det finnes også troll som er både små, kloke og sjarmerende. Som vår venn Hugo her.

Magi i Trollskogen

KREA Medie, 2010

Det nusselige trollet Hugo må ut på nye eventyr. Ondskapen må bekjempes. Hugo sin oppgave er å redde Trollskogen fra de mørke krefter som truer med å ta over. Den lille karen som begynnte sin troll-karriere på fjernsynsskjermen er her klar for å skape liv og røre på din Nintendo DS.

Magi I Trollskogen er et platformspill for de yngste (3+) som inneholder mange kjekke, utfordrende og varierte oppgaver. Som en trollutgave av Espen Askeladd drar sjarmerende Hugo rundt i skogen og samler inn stjerner, mynter og steiner som fører til at de gode kreftene og kosedyrene igjen tar over.

Men pass på, skumle vesener møter du på din vei og her kreves det list og kløkt for å unngå fellene som dukker opp underveis. Gjennom 20 nivå styrer du en hoppevennlig Hugo rundt i skogen. Og heldigvis er lagre-funksjonen i orden slik at man etter en liten pause kan fortsette der man valgte å stoppe opp sist.

Krea Medie, som blant annet står bak underholdende og pedagogiske barnespill i Josefine og Sofie-serien, har på nytt lagd et godt spill for barn. Litt skummelt er det selvsagt, men ikke verre enn at Magi I Trollskogen passer godt for poder og småpiker i 3 års-alderen og oppover.