LEGO the Hobbit: the Video Game

av Anders Austgarden (spillfrelst 15-åring) — sist endret 2017-01-13T16:30:54+01:00
Helt fra den første cutscenen så jeg den klassiske lego-spill humoren som vi alle kan le av, det eneste jeg kunne tenke var «dette kommer til å bli bra»

Warner Bros. Interactive Entertainment, 2014, USA
barn

Spillet er rett og slett massivt og har enkelt for å overvelde folk som ikke er vant til open-world spill og da kan man lett bli avsporet, det smarteste er å bli ferdig så fort som mulig med historien sånn at du får tilgang til alle de spesielle evnene hver av de forskjellige figurene har så du har tilgang til å klare alle puzzelenene.

I forhold til størrelsen er grafikken fantastisk, men den har noen feil som er ganske ille som vil for eksempel drepe deg om og om igjen og ikke kan komme seg ut av og noen ganger kan du bli slengt tilbake i en hule du nettopp har kommet ut av.

Spillet i seg selv veldig bra og har mange, mange timer med innhold men det er et veldig grinde spill med dies crafting system hvor du trenger materiell for å komme deg videre, noe som gjør det kjedelig.

Animasjonene er veldig gode og ligner veldig på filmene med den klassiske lego-følelsen men om du har sett filmene merker du veldig godt at noen av replikkene er på veldig feil steder, og noen ting har blitt gjort veldig om for multiplayer funksjonen»