Maki Stack

av Helene Madsen sist endret 2021-09-09T15:30:14+02:00
I Maki Stack gjelder det å stable sushi så raskt som mulig, som enhver mester sushikokk må.

Maki Stack

Helsinki : Lautapelit , cop., 2019
barn

I dette spillet spiller du på lag (men det kan spilles med 2 spillere også). Del opp lagene i så jevne lag som mulig, og vi er i gang. 

Når spillet begynner trekker dere det øverste kortet i bunken, første til å fullføre og rope “Maki stack!” vinner den runden. 

Kortet som trekkes kan være 1 av 2 spillmoduser dere kan trekke. Maske-modus (rød) og spisepinne-modus (gul). Trekker dere ett maske-kort, ja da er det bare å ta på seg masken. Spilleren med masken på skal nå stable figurene slik det står på korte, mens de andre på laget skal forklare. For ekstra vanskelighetsgrad, stable figurene med bare 1 hånd!  

Trekker dere ett spisepinne-kort må to spillere fra laget samarbeide med å stable figurene, med en finger hver. Som om dere var to spisepinner! Er dere bare to på laget, så kan dere se på kortet selv. Er dere flere skal en annen forklare dere hva dere skal gjøre. Velg før dere starter spillet mellom vanlige spisepinner, at dere bruker pekefingrene og mini-spisepinner, at dere bruker lillefingrene.   

Laget som kommer først til 6 kort vinner spillet. 

Maki Stack er raskt å lære, og raskt å spille. Passer fra 6 år, og er perfekt spill til å samle familien rundt!