av Arild Ness sist endret 2024-07-09T15:30:09+02:00
Gratis barnekino på biblioteket
Lørdag 23. november 12:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet
Hvis du elsker naturen og dokumentarfilmer, så er dette den perfekte filmen for deg. Dette er historien om et 210 år gammelt eiketre, som har blitt selve midtpunktet i kongeriket og skogen der det står.

Denne spektakulære eventyrfilmen består av en helt uvanlig rollebesetning: ekorn, nøttesnutebiller, hønsehauk, maur, åkermus… Et lite levende, summende og vidunderlig univers, hvor eiketreet fra røttene til trekronen gir både mat, husly og beskyttelse. Her vil du bli forundret over samspillet mellom dyrene i det lille mikrosamfunnet som finnes i eiketreet.

Dette er en virkelig fin film å se sammen med barn, man kan lene seg tilbake å bare nyte de vakre naturbildene og den henrivende musikken. Uansett blir det en nydelig kinoopplevelse!

Passer fra 6 år.
Ingen dialog
Dokumentar, 2022, 1t 20min
Auditoriet