av Arild Ness sist endret 2021-01-08T13:49:49+01:00
  • Litterær lunsj med Olaug Nilssen
  • 2021-02-11T12:00:00+01:00
  • 2021-02-11T13:00:00+01:00
  • «Yt etter evne, få etter behov» er et familieportrett som handler om familien til Benjamin, en autistisk gutt som skal får plass på institusjon, men som ikke får det. Han blir det språkløse midtpunktet i en storfamilie som må takle hverdagen som best de kan. Enda en knallsterk roman fra Nilssen som nylig fikk Bergen kommunes pris for likestilling og mangfold.
Torsdag 11. februar 12:00
Hovedbiblioteket

PÅMELDING: https://bergenkommune.pameldingssystem.no/olaug-nilssen

Olaug Nilssen er en norsk forfatter og dramatiker, bosatt i Bergen. Nilssen har studert litteraturvitenskap ved Universitetet i Bergen og skrivekunst ved Skrivekunst-akademiet i Hordaland. Hun har også gått et år på skrivelinja ved Heimly Folkehøgskole på Finnsnes. Hun arbeider også som skribent og bokanmelder.

Litterær lunsj med Olaug Nilssen

• Torsdag 11. februar