av Erlend O. Nødtvedt sist endret 2022-04-09T21:11:27+02:00
Du har en lunsjavtale med forfatteren Pedro Carmona-Alvarez!
Tirsdag 3. mai 12:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet

PÅMELDING

Pedro Carmona-Alvarez er født i 1972 i La Serena, Chile, og som tiåring flyktet han med familien til Argentina på grunn av farens politiske virksomhet i hjemlandet. Senere kom familien til Norge, og bosatte seg på Kolbotn utenfor Oslo. Nå er Pedro Carmona-Alvarez bosatt i Bergen. Med debutsamlingen Helter (1997) ga han et vitalt tilskudd til norsk poesi. Siden debuten har han utgitt en rekke bøker i ulke sjangrer. Han har dessuten vært redaktør for Cappelen Damms debutantantologi Signaler og for Verden finnes ikke på kartet, en antologi med gjendiktninger av internasjonal samtidspoesi (med Gunnar Wærness).

Carmona-Alvarez har mottatt en rekke priser, blant annet Sultprisen, P2-lytternes romanpris og Kritikerprisen. Han er også musiker i flere band.

Litterær lunsj med Pedro Carmona-Alvarez

Du har en lunsjavtale med forfatteren Pedro Carmona-Alvarez!

• Tirsdag 3. mai
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet