Hopp til hovedinnhold
av Lene Olszeth sist endret 2021-09-09T17:03:43+01:00
Fem søte bildebøker om sjarmerende bjørnunger.

 

Verdens fineste bjørnunger

De tre bjørnungene får høre fra Bjørnemor at de er de fineste bjørnungene i hele verden. Men en dag begynner de å undre seg, hvem er egentlig foreldrenes favoritt? Dette er en yndig bok om å være bra nok, akkurat som man er. 3 -6 år. 

 

Bjørnen Winnie

Dette er den sanne historien om bjørnungen som endte opp i en zoologisk hage og fikk vennen Kristoffer Robin, som senere A. A Milne skrev bøker om- Ole Brumm. En bildebok med mer fakta enn bildebøker flest, som store og små Ole brumm-entusiaster vil like. 3 - 6 år.

 

  

Brillebjørn

I en serie med bøker tar den kjente barne-TV figuren oss med i gjenkjennelige hverdagssituasjoner. Her kan barn lære å sette grenser sammen med Brillebjørn, eller bare kose seg med å se alt han finner på. 0 - 3 år. 

 

Paddington

En liten bjørn blir funnet på Paddington stasjon med en lapp: “Vær snill å ta vare på denne bjørnen!”. Han var blindpassasjer fra de dype skoger i  Peru. Heldigvis får han bli med hjem til familien som finner han, og i denne versjonen kan de yngste fryde seg over alt han finner på. 3 - 6 år.

 

Klem meg, vær så snill

Pappa Bjørn forteller Lille Bjørn en hemmelighet: hvis du gir noen en god klem, vil de få en kjempefin dag! De tar turen gjennom skogen og klemmer alle de møter på sin vei. En rørende fortelling som viser hvor stor forskjell en liten klem kan gjøre, med rause og åpne karakterer som viser omsorg. 3 - 6 år.