av Helle Ulrikke Fjelldal sist endret 2024-02-08T11:46:30+01:00
Når Randis elskede dukke Frynse forsvinner, starter Randi og storebroren Lars en intens leting for å gjenforene Randi med hennes dyrebare venn.
Lørdag 24. februar 11:00
Åsane bibliotek, Åsane kulturhus, Multisalen
Randi har fått filledukken Frynse i bursdagsgave av sin storebror Lars. Den ser litt frynsete ut, men Randi elsker den over alt på jord og leker med den hver eneste dag. En dag forsvinner Frynse, og Randi er sønderknust. Vil Randi og Lars klare å finne igjen Frynse, slik at Randi kan gjenforenes med sin aller beste venn?
Passer for alle.

Filmen varer i 1 time og 13 minutter.
Arrangementet er gratis, og det er ikke påmelding.
Filmen vil bli vist i Multisalen på Åsane kulturhus. OBS! Det er dessverre ikke lov til å ta med mat og drikke inn i salen

Barnekino: Frynse på ville veier

• Lørdag 24. februar
  • Åsane bibliotek, Åsane kulturhus, Multisalen
Passer for alle.

Filmen varer i 1 time og 13 minutter.
Arrangementet er gratis, og det er ikke påmelding.