av Pia Møller Johansen sist endret 2020-08-31T06:33:34+01:00
Fana Røde Kors inviterer til sosial samling med muntlig norsktrening for voksne på Fana bibliotek.
Onsdag 2. september 17:30
Fana bibliotek

Vi håper du vil ta turen innom, enten om du vil ha hjelp med det norske språket, hjelp til å forstå den norske kulturen, bli kjent med folk i nærområdet, eller om du bare vil komme innom for en kopp kaffe og en god prat.

Ingen påmelding, bare kom.

NB: Av smittesporingshensyn vil det noteres navn og kontaktinformasjon ved ankomst.

Spørsmål? Kontakt vår frivillighetskoordinator:

Ove Rio - ove.rio@redcross.no

ENGLISH:

Fana Red Cross invites you to a social gathering with Norwegian language practice for adults at Fana bibliotek. No sign-up required. Norwegian language practice takes place on Wednesdays from 5.30 PM to 6.30 PM.

Norsktrening med Fana Røde Kors

• Onsdag 2. september
  • Fana bibliotek

Ingen påmelding, bare kom.

Spørsmål? Kontakt vår frivillighetskoordinator:

Ove Rio - ove.rio@redcross.no

ENGLISH: