Lesesirkel

Tenker du å starte opp din egen lesesirkel? Vi på biblioteket hjelper deg gjerne i gang. Bøkene kan du selvsagt låne hos oss.

Foto: Becca Tapert / Unsplash

Hvordan funker en lesesirkel?

En lesesirkel eller bokklubb er en gruppe lesere som bestemmer seg for å lese samme bok, og snakke om det etterpå. Det kan være en berikende erfaring å utveksle synspunkter og ideer på den måten, ofte like spennende som selve lesningen av boka. 

I en lesesirkel kan man diskutere ulike aspekter ved boka og leseopplevelsen: tematikk, karakterene, plottet eller stilen. Dere kan forberede noen spørsmål på forhånd, eller la diskusjonen gå sin naturlige gang. Det kan være lurt å velge noen som kan lede samtalen, for eksempel den som foreslo boka. 

Man kan møtes underveis mens man leser, eller vente til alle har lest boka ferdig. Mange lesesirkler møtes en gang i måneden, men det går også an å møtes sjeldnere eller oftere. 

Frister det å bli med i en lesesirkel? Da kan du enten bli med i en eksisterende gruppe, eller starte din egen. 

Her finner du inspirasjon til spørsmål som kan passe til de fleste bøkene:   

Bruk biblioteket

Biblioteket hjelper deg gjerne i gang med lesesirkelen din. 

Vi har satt av ulike lesesirkelsett av utvalgte romaner. Disse romanene mener vi egner seg spesielt godt til bruk i lesesirkler, så vi har satt av et bestemt antall eksemplarer spesifikt til lesesirkler. På den måten kan dere låne bøkene samtidig. 

 

Bli med i en lesesirkel på biblioteket

På biblioteket har vi også egne lesesirkler, som du gjerne kan bli med på. Lesesirklene ledes av en bibliotekar, og det er åpent og gratis å delta. På Hovedbiblioteket har vi en månedlig Skeiv lesesirkel, med fokus på skeive litterære stemmer og temaer. På Fana filial har vi en åpen lesesirkel for samtidslitteratur, som også samles hver måned. Mer info om disse lesesirklene finner du her.  Bøkene under egner seg godt til bruk i lesesirkel. Ser du noe som frister? Reservér et lesesirkelsett ved å følge lenken under beskrivelsen.Gulraiz Sharif - Hør her'a! 

Sjarmerende, morsomt og tankevekkende om norskpakistansk oppvekst og annerledeshet.

Mahmoud er 15 år og bor i en blokkleilighet i Oslo sammen med foreldrene sine og lillebror Ali. Han ser for seg en rolig og litt kjedelig sommerferie i blokken med kompisen Arif, men denne sommeren skal vise seg å bli litt annerledes.

Hør her'a! er en forfriskende og nyskapende ungdomsbok om identitet og oppvekst. Boken er skrevet på slang og har til tider et heseblesende tempo i harseleringen av både nordmenn og pakistanere, før den roer ned og forteller en viktig historie om aksept og familie. Den er full av varme og humor og det er umulig å ikke bli glad i familien til Mahmoud.

Finnes også på BookBites som e-bok.

TEMAER

 • Oppvekst
 • Identitet
 • Annerledeshet
 • Kulturmøter

Sider: 174

Bestill opptil 10 bøker her 


Wencke Mühleisen  - Redd deg selv, lille hjerte

En kvinne over halvveis i livet har levd i et mangeårig ekteskap hvor hun har følt seg avvist og han har følt seg styrt. For tjue år siden bedro hun ham, og nå har han innrømmet at han har levd et dobbeltliv med en yngre elskerinne og ikke har lyst til å gi det opp. Dette er en roman som handler om hva et slikt kjærlighetsbrudd gjør med en voksen kvinne. 

Wencke Mühleisen er norsk-østerriksk forfatter og skribent. Hun er utdannet medieviter og forsker primært på queer-teori med emner som kjønn og seksualitet.

Finnes også på BookBites som e-bok.

TEMAER

 • Ekteskap
 • Utroskap
 • Voksent begjær
 • Parterapi

Sider: 152

Bestill opptil 8 bøker her 


Anna Burns - Melkemannen

Nord-Irland på 1970-tallet. Den store konflikten har skapt en dyp revne av mistillit, hvor alt er delt inn i oss og dem, deres og vår tro og deres og vår side. Staten er fienden, og partene holdes i sjakk av indre justis. Det er klansamfunnets hierarki overvåket av et patriarkalsk og religiøst disiplinerende blikk.

I dette landskapet av mistanker og frykt forsøker en attenårig jente å holde en lav profil bak bøkenes beskyttende omslag. Men når øynene til lederen for den lokale paramilitære avdelingen – melkemannen- faller på henne, er hun forsvarsløs.

Med innsikt og språklig særpreg, tegner Anne Burns et bilde av den skjøre balansegangen en ung kvinne må foreta i et samfunn styrt av tro, mistro og tradisjonelle verdier.

Finnes også på BookBites som e-bok.

TEMAER

 • Nord-Irland

Sider: 365

Bestill opptil 5 bøker her 


Joachim Førsund  - Kohts bok

Den folkekjære komikeren Christine Koht har i lang tid kjempet mot en uhelbredelig kreftform. Hun har valgt å være åpen om sykdomsforløpet i sosiale medier og gjennom spalten hun skriver i A-magasinet. I «Kohts bok» tar hun skrittet fullt ut. Stilt overfor døden ser hun ikke lenger vitsen med å holde ting tilbake. Og imens hun fortsatt lever vil hun berette om alt det hun har villet skjule for andre – det flaue, det skamfulle og det hun har vært redd for. Samtalene er ført i pennen av forfatter og journalist Joachim Førsund.

Finnes også på BookBites som e-bok.

TEMAER

 • Christine Koht
 • Sykdom

Sider: 259

Bestill opptil 12 bøker her 


Sandra Lillebø - Tingenes tilstand

Så langt tilbake datteren kan huske har moren vært syk. Nå har hun sin egen familie og har verken tid eller ork til å ta seg av moren. Likevel kjenner hun fortsatt mores ordløse grep om hennes eget liv. Det er et rått og sårt portrett av forholdet mellom mor og datter og om hvordan det er å leve tett på psykisk sykdom.

Finnes også på BookBites som e-bok.

TEMAER

 • Mødre og døtre
 • Psykisk sykdom

Sider: 178

Bestill opptil 10 bøker her 


Trude Marstein - Så mye hadde jeg

Vi følger Monika fra det første året som tenåring til moden kvinne på 58. Som elskerinne til en eldre professor, som samboer med Geir, som mor, og som skilt. «Så mye hadde jeg» er en roman om lengselen etter et liv rikt på tilhørighet, lidenskap og mening, men også om følelsen av at alt glipper og at ingenting kan holdes fast.

Finnes også på BookBites som e-bok.

TEMAER

 • Tilhørighet

Sider: 431

Bestill opptil 10 bøker her 


Toril Broch Aakre - Mødre og døtre

Dette er historien om et av de 593 selvmordene som var i Norge i 2017. Det er en fortelling om sorg, kronglete kjærlighet, psykisk helse og om det å være pårørende. Det er også en historie om latter og om å være mødre og døtre.

Finnes også på BookBites som e-bok.

TEMAER

 • Selvmord
 • Psykisk sykdom
 • Sorg
 • Mødre og døtre

Sider: 169

Bestill opptil 11 bøker her 


Asta Olivia Nordenhoff - Penger på lomma

Dette er en sterk roman om mennesker som er preget av mangel på midler. Den følger ekteparet Maggie og Kurt i Danmark på 1980-tallet. Boka synliggjør utsattheten til dem som har lite og som ikke har et sikkerhetsnett som fanger dem opp.

Penger på lomma kommer nært på karakterene den skildrer og skaper store rom til ettertanke.

Dette er første bok i et planlagt syv-bindverk om Scandinavian Star-ulykken.

Finnes også på Bookbites som e-bok. 

TEMA

 • Ekteskap
 • Kapitalisme
 • Scandinavian Star

Sider: 170

Bestill opptil 9 bøker her 


Lars Mytting - Søsterklokkene

Innerst i Gudbrandsdalen, for lenge siden, fødtes et tvillingpar som var sammenvokste fra hoften og ned. Som voksne arbeidet de som billedveversker, og det ble sagt at vevene spådde fremtiden.

Da tvillingene døde, støpte faren deres to kirkeklokker til minne om dem. Klangen var så kraftfull at klokkene ble viden kjent, og et landemerke som reiste seg over Butangen i lange tider, frem til 1880. Da kommer de nye tidene til bygda, og tre skjebner krysser spor: en ung prest, en tysk stavkirketegner, og Astrid - en tjenestejente fra gården Hekne, der tvillingparet i sin tid ble født.

Dette er den første boken i en triologi.

Finnes også på Bookbites som e-bok. 

TEMA

 • 1800-tallet
 • Bygdesamfunn
 • Arkitektur
 • Stavkirker
 • Gudbrandsdalen

Sider: 442

Bestill opptil 6 bøker her 


Simon Stranger - Leksikon om lys og mørke

 

En dag oppdager Simon Stranger noe underlig om svigerfamilien sin: etter 2. verdenskrig, bosatte den jødiske Komissar-slekten seg i Bandeklosteret. Under krigen var dette hovedkvarteret til angiveren og provokatøren Henry Rinnan, som etter krigen ble dømt for langssvik og henrettet.

Hvordan kunne Kommisar-familien ønske å bo et slikt sted? Og hvilket mørke førte Rinnan, en forsagt skomakersønn, til å angi og torturere sine egne landsmenn, til å bli mannen han huskes som?

I en drivende, alfabetisk kapittelstruktur gir Stranger en litterær fremstilling av faktiske hendelser knyttet til Rinnans liv og Komissarenes familiehistorie.

Finnes også på Bookbites som e-bok.

TEMA

 • Andre verdenskrig
 • Jøder
 • Trondheim
 • Henry Rinnan

Sider: 395

Bestill opptil 7 bøker her


Agnes Ravatn - Dei sju dørene

Nina Wisløff er ein vonbroten førsteamanuensis i litteratur ved Universitetet i Bergen. No skal huset i Birkeveien som ho deler med ektemannen, den travle helsebyråden Mads, rivast for å gjere plass til den nye traséen til Bybanen. Dei treng ein ny plass å bu, og Nina reiser på synfaring med dottera Ingeborg. Men brått forsvinn leigebuaren deira, åleinemora Mari Nilsen.

Etterforskinga blir raskt lukka, og stille tek Nina på seg oppgåva med å finne ut av kva som skjedde. Oppdaginga hennar viser seg å få store konsekvensar for både ho og resten av familien.

Boka finst òg på Bookbites som e-bok.

TEMA

 • Forsvinningar
 • Bergen
 • Løyndomar
 • Etterforsking

Sider: 249

Bestill opptil 8 bøker her 


Heide Linde - Hva hun klager over når hun klager over husarbeidet

Vigdis funderer over hvordan hun kan rettferdiggjøre å gå fra en mann etter tjueto års ekteskap, når han verken slår, drikker eller ligger rundt og i tillegg er en god far? Kanskje handler det bare om å legge lista lavere, men hvor lavt kan den ligge før man overmannes av selvforakt?

Linn har bestandig vært “hun pene", hun som menn snur seg etter på gata. Men hvis tiltrekningskraften er tapt, hvem skal hun nå være? Tilfeldigheter gjør at historiene til Vigdis og Linn flettes i hverandre.

Dette er en roman om samliv, troskap og utroskap, morskap og seksualitet, og om å finne tilbake til seg selv. 

Finnes også på Bookbites som e-bok.

TEMA

 • Familieliv
 • Identitet
 • Samliv
 • Seksualitet

Sider: 313

Bestill opptil 7 bøker her 


Khaled Khalifa - Døden er et slit

Handlingen foregår i en folkevognbuss på reise i Syria. Fire søsken vil kjøre sin døde far til hjembyen der han ønsket å bli begravet. En i utgangspunktet enkel reise blir alt annet, i et land midt i en borgerkrig. Det blir en dramatisk ferd der vi blir kjent med både en familie og et land i oppløsning. Boken er rå og usentimental, krydret med svart humor.

Finnes også på Bookbites som e-bok.

TEMA

 • Syria
 • Borgerkrig
 • Døden
 • Familie
 • Galgenhumor

Sider: 213

Bestill opptil 6 bøker her 


Sara Stridsberg - Kjærlighetens Antarktis

Fortelleren i denne romanen har levd et kort liv, der hun smakt på lengsel, begjær, bunnløs nytelse og altoverskyggende frykt. Så tar en fremmed livet hennes, med en brutal mordhandling. Han stykker kroppen hennes opp i biter. Nå flakker fortelleren omkring i et skumringsrike, der hun kan observere verden uten å gripe inn. Hun ser barna sine, Valle og Solveig, som myndighetene tok og plasserte et annet sted i Sverige, før hun døde. Hun ser spøkelsene av foreldrene sine, Raksha og Ivan, vandrende rundt i det hinsidige Stockholm. Og hun ser sitt eget dødsøyeblikk, igjen og igjen.

Sara Stridsberg er en sentral forfatter i Svensk samtidslitteratur. Hennes romaner kretser gjerne om temaer som død, psykologiske overgangstilstander og kvinnelig erfaring. Hun forbindes med en formmessig eksperimentell stil, både språklig og fortellerteknisk. 

Finnes også på Bookbites som e-bok.

TEMA

 • Døden
 • Mødre og døtre
 • Ensomhet

Sider: 301

Bestill opptil 7 bøker her 


Linda Boström Knausgård - Oktoberbarn

Linda Boström Knausgård var i perioden 2013 til 2017 flere ganger tvangsinnlagt på psykiatrisk avdeling, også kalt «fabrikken». Her ble hun utsatt for det som tidligere ble kalt elektrosjokk, nå ECT-behandling. Denne behandlingsformen er fortsatt vanlig, men effekter og bieffekter er omdiskutert blant forskere. Selv følte forfatteren at minnene hennes begynte å forsvinne allerede mens hun var til behandling der.

I denne boken tar hun et rasende oppgjør med psykiatrien, og gjennomgår samtidig en desperat kamp etter tapte minner.

Finnes også på Bookbites som e-bok.

TEMA

 • Psykiske lidelser
 • Psykiatri
 • Selvbiografisk

Sider: 189

Bestill opptil 8 bøker her 


Jan Grue - Jeg lever et liv som ligner deres

Jan Grue er forfatter og professor ved Universitetet i Oslo. Han har barn, han er gift. Han lider også av en medfødt muskelsykdom og er avhengig av rullestol som et hjelpemiddel i hverdagen.

I denne selvbiografien skildrer Grue et liv som ligger tett opp til det ordinære, men aldri helt vil bli det. Kroppens sårbarhet er et hovedmoment, og i Grues litterære språk minnes leseren om at vi alle er sårbare, forgjengelige og dødelige. Men dette er også en fortelling om hvordan vi kan arbeide mot det vi ønsker oss og lengter etter, medregnet utfordringene vi har.

Finnes også på Bookbites som e-bok.

TEMA

 • Selvbiografisk
 • Muskelsykdommer

Sider: 167

Bestill opptil 9 bøker her 


Helga Flatland - En moderne familie

Foreldrene til Liv, Ellen og Håkon har holdt sammen i alle år. Nå fyller far Sverre sytti år, og spanderer en reise på hele familien med barn, svigerbarn og barnebarn. Midt under festmiddagen forteller foreldrene at de skal skille seg. De voksne barna reagerer med vantro og skepsis. Er ikke dette selvrealisering på overtid? Gjennom de tre søsknenes fortellinger med ulike blikk får leseren fortalt historien om familien - om tilhørighet, oppbrudd og konsekvenser. Hva utgjør egentlig en familie?

Finnes også på Bookbites som e-bok.

TEMA

 • Familieforhold
 • Søsken
 • Skilsmisse

Sider: 238

Bestill opptil 10 bøker her 


Lars Saabye Christensen - Min kinesiske farmor 

I 1906 reiser Jørgen Christensen til Hong Kong. Han er ansatt i Svitzers Bjergings Enterprise, og bergingsselskapet skal nå opprette et kontor der. Et par måneder senere reiser hans hustru Hulda etter. Hulda og Jørgen er Lars Saaby Christensens besteforeldre på farssiden. På farens dødsleie begynner han å spørre ut faren om besteforeldrenes år i Østen. Hva fikk en ung dame fra København til å legge ut på en så lang reise alene? Hvordan levde de blant kolonister og handelsfolk? Han går gjennom brev, bilder og offentlig skrifter og finner snart ut at denne gangen kan han ikke bruke skjønnlitteratur til å fylle ut det han ikke vet. Tro mot dokumentene tegner han et bilde av en tid, en familie, et par og en kvinne, men også av vår tid og kanskje av forfatteren selv.

Finnes også på Bookbites som e-bok.

TEMA

 • Personlige beretninger
 • Slektshistorie
 • 1900-tallet

Sider: 168

Bestill opptil 12 bøker her 


Vigdis Hjorth - Er mor død

Den anerkjente kunstneren Johanna har tilbrakt tre tiår i USA med mann og barn, men når mannen hennes dør blir hun invitert til å lage en stor retrospektiv utstilling og reiser tilbake til Norge. Hva gjenstår av livet hun etterlot seg i hjemlandet, og hvordan kan hun forene nåtiden med fortiden? Johanna går inn i seg selv, samtidig som hun forsøker å forstå og nærme seg sin egen mor.

Vigdis Hjorth er en prisbelønt forfatter og har blant annet blitt tildelt Kritikerprisen for “Arv og miljø” (2016).

Finnes også på Bookbites som e-bok.

TEMA

 • Identitet
 • Mødre og døtre

Sider: 355

Bestill opptil 6 bøker her


Helene Uri - Katalog over mine menn

Margrete Ecker har sterk vilje, men svakt hjerte og hun trenger et nytt. En dag kjører en ung mann utfor veien og omkommer. Hans liv er over, men hennes kan begynne på nytt. I boken får vi historien om Margrete fortalt av seks menn. For hva gjør det egentlig med et menneske å få hjertet til en som burde hatt hele livet foran seg? Hva gjør det med dem som mistet sønnen sin? Og kan de kreve noe av henne som bærer sønnens hjerte?

Finnes også på Bookbites som e-bok.

TEMA

 • Hjertetransplantasjoner
 • Mellommenneskelige relasjoner
 • Psykologi

Sider: 249

Bestill opptil 7 bøker her


Sigriður Hagalín Björnsdóttir - Den avstengte øya

En morgen våkner Islands befolkning opp til at alle forbindelser til omverdenen er brutt. Ingen fly letter eller lander på flyplassene, Internett fungerer bare noen få steder, og skip som forlater landet kommer ikke tilbake. Vi følger en aldrende sauebonde på et øde sted som begynner å føre dagbok for å holde rede på tiden, og tre urbane islendinger som forsøker å finne seg til rette i den nye virkeligheten. Påståtte militser plyndrer utkanten av landet, og den populistiske idéen om et puritansk og tradisjonsbasert Island trer frem som en uhyggelig virkelighet. 

Finnes også på Bookbites som e-bok.

TEMA

 • Dystopi
 • Island

Sider: 227

Bestill opptil 5 bøker her


Ingebjørg Berg Holm - Rasende binne

To kvinner og én mann - hvem skal ut? Presten Sol og forskeren Njål var lykkelig gift, men forholdet røyk fordi Sol ikke kunne få barn. Så Njål ble sammen med stipendiaten Nina og fikk en datter med henne. Men Nina endret seg etter fødselen, og nå slåss Njål og Nina en innbitt kamp om foreldreansvaret for lille Lotta. Samtidig kniver de om muligheten til å fullføre et forskningsprosjekt på Svalbard; et prosjekt bare én av dem kan lede. Og om natta står Sol utenfor leiligheten til Njål og lengter etter ham og barnet ... Klimaforskning, samlivsbrudd, barnefordeling og tro danner bakteppet i denne rå psykologiske thrilleren om mennesket i naturen og dyret i mennesket.

Finnes også på Bookbites som e-bok.

TEMA

 • Krim
 • Polarområder
 • Barnløshet
 • Parforhold

Sider: 319

Bestill opptil 5 bøker her


Mímir Kristjánsson - Mamma er trygda

I denne boka forteller forfatteren historien om sin mor. Hun var en ressursperson, men så ble hun alvorlig kreftsyk og ble avhengig av uføretrygd for å overleve. Hun er så syk og har så store smerter at sønnen ser seg nødt til å kjøpe hasj til henne i skolegården. Dette er fortellingen om drømmer som ikke ble noe av, om en familie som går i oppløsning og om det å foreta en klassereise bratt nedover. Dette er en innsideskildring fra de uføretrygdede, en samfunnsgruppe som sjelden kommer til orde, men som ofte omtales.

Finnes også på Bookbites som e-bok.

TEMA

 • Sakprosa
 • Selvbiografisk
 • Uføretrygd
 • Sosial velferd
 • Kreft

Sider: 189

Bestill opptil 5 bøker her


Karin Fossum - Bakom synger døden

Gritt er den peneste jenta av alle ungdommene som vanker på kafeen på Kajsa. Hun og bestevenninnen er der hver kveld. En ung mann og en gutt møtes tilfeldig på et svaberg i Svarlandsskog, dagen etter blir Gitta funnet død i samme skog. En enslig mor finner en tegning på sønnens rom som gjør henne urolig. Det var mange som la merke til Gitta, men hun lot svært få komme innpå seg. Overbetjent Sejer står overfor en smertefull mordgåte med mange mulige forklaringer.

Finnes også på Bookbites som e-bok.

TEMA

 • Krim

Sider: 380

Bestill opptil 7 bøker her


Tommy Orange - Powwow

Romanen Powwow tar leseren med på baksiden av de etablerte forestillingene om vidstrakte sletter og fjærprydede ryttere, og tegner et uforutsigbart, mørkt og tragikomisk portrett av amerikansk urbefolkning i dagens USA. 12 personer utgjør romanens stemme. Her er blant annet omstreiferen Loneman, den tørrlagte Jacquie Red Feather og den unge Orvil som lærer tradisjonell dans gjennom YouTube. De har på forskjellig vis en forbindelse til hverandre, og de er alle på vei til den store sammenkomsten - the Big Oakland Powwow – en urfolksmarkering hvor man feirer sin kultur gjennom sang og dans. Forfatter Tommy Orange er medlem av Cheyenne og Arapaho stammene i Oklahoma. Powwow er hans debutroman.

Finnes også på Bookbites som e-bok.

TEMA

 • Urfolk
 • USA
 • Identitet

Sider: 335

Bestill opptil 6 bøker her


Randi Fuglehaug - Fallesjuke

Handlingen i Fallesjuke begynner med et brak, bokstavelig talt. Under åpningsseremonien til Ekstremsportveko hopper fire barndomsvenninner ut i fallskjerm ikledd bunad. En av dem dundrer til jorden fordi fallskjermen ikke åpnet seg. Det viser seg at den er sabotert, alle linene som var festet til fallskjermen var kuttet av.

Tidligere VG-reporter Agnes Tveit, som nå jobber i lokalavisen Hordaland som featurejournalist, begynner å undersøke og etterforske saken litt “off record”. Her er mørke hemmeligheter, vennskap og svik. Dette er den første krimboken noensinne med handling fra Voss, den er attpåtil på nynorsk.

Finnes også på Bookbites som e-bok.

TEMA

 • Krim
 • Journalister
 • Voss

Sider: 397

Bestill opptil 6 bøker her


Marit Eikemo - Gratis og uforpliktande verdivurdering

Hanne drømmer seg bort fra den litt for trange leiligheten til en enebolig i det aller mest idylliske strøket, for seg og sin familie med mann og to barn. Alt kommer til å bli bra da. Ikke mer rot og kaos. Selv om handling og tittel kan høres noe traurig ut er dette alt annet enn kjedelig. Det hele utvikler seg til en slags samlivsthriller. Jakten og etter hvert besettelsen av akkurat den eneboligen de vil ha, får frem de kanskje egentlige grunnene til at Hanne og mannen ikke er fornøyd med det de allerede har. Marit Eikemo skriver også denne gangen morsomt, godt og treffende i en intens bok.

Finnes også på Bookbites som e-bok.

TEMA

 • Boligkjøp
 • Ekteskap
 • Familieliv
 • Bergen

Sider: 220

Bestill opptil 10 bøker her


Olaug Nilssen - Tung tids tale

Forfatteren har en sønn som er rammet av autisme. Han mister språket, og blir stadig mer utagerende. Foreldrene trenger hjelp. Det offentlige ønsker å sette sønnen i en bås som foreldrene kjemper hardt imot. Det er en mors kamp i systemet, og for at sønnen skal få så riktig og god hjelp som mulig. Romanen er skrevet i du-form til sønnen Daniel, og føles veldig nær og personlig. Det er utmattende å lese om både hverdagen med Daniel og byråkratiet moren må gjennom, men først og fremst er dette en kjærlighetshistorie om et barn, skrevet av en mor.

TEMA

 • Autisme
 • Morskap
 • Selvbiografisk
 • Familieliv

Sider: 155

Bestill opptil 7 bøker her