av Hanne Sæverås sist endret 2024-06-17T11:39:21+02:00
Internasjonal kvinneliga for fred og frihet inviterer til gratis filmvisning
Tirsdag 17. september 18:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet

Nobels fredspris-nominerte Vamik Volkan har brukt et helt liv på å bringe fiendtlige grupper sammen for dialog i traumatiserte regioner på kloden. Volkan forstår samfunnskonflikt fra et psykologisk perspektiv. Filmen forteller om Volkans reise i Midtøsten, Estland, det tidligere Jugoslavia og Georgia, og det nye vokabularet han skapte for å forstå storgruppe-psykologi.

Engelsk språk med engelske undertekster

Fredsfilmer med IKFF: "Blind Trust"

Internasjonal kvinneliga for fred og frihet inviterer til gratis filmvisning

• Tirsdag 17. september