av Hanne Sæverås sist endret 2024-06-13T12:43:35+02:00
Internasjonal kvinneliga for fred og frihet inviterer til gratis filmvisning
Tirsdag 15. oktober 18:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet

USA og Sør-Koreas enorme base kaster øyparadiset Jeju inn i et storpolitisk spill. Filmen handler om landsbyen Gangjeong som starter en 4000 dager lang uavbrutt ikkevolds-prosess for å avverge å bli en del av en militær omringning av Kina, og dermed i frontlinjen for framtidige konflikter. «Village vs. Empire» er en dokumentar om åndelig arbeid i konfrontasjon med militærmakt som tramper på hellig grunn.

Koreansk / engelsk med engelske undertekster.
Korean/ English with English subtitles.

Fredsfilmer med IKFF: "Village vs. Empire"

Internasjonal kvinneliga for fred og frihet inviterer til gratis filmvisning

• Tirsdag 15. oktober
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet

Koreansk / engelsk med engelske undertekster.
Korean/ English with English subtitles.