av Charlotte Myrbråten sist endret 2024-01-26T14:41:25+01:00
Torsdag 7. mars 18:00
Hovedbiblioteket, Amalies hage

95139006
"Hvorfor er det så få pene feminister?" spurte komiker Ole Asbjørn Ness i podcasten Wolfgang Wee Uncut nå nylig. Mange undret seg over kommentaren og lurte på om tiden var skrudd tilbake til 1870. For dette er hersketeknikk feminister er blitt vandt til å høre i all tid siden de begynte å kjempe for stemmerett, rett til abort eller rett til arbeid.

I anledning kvinnedagen inviterer vi fire ulike generasjoner feminister til å snakke om både historiens feministiske fremskritt og backlashene.

Med:
Musiker Embla Karidotter
Flere paneldeltagere annonseres fortløpende

Klasse, kultur og kapital: Hvorfor er det så få pene feminister?

Panelsamtale.

• Torsdag 7. mars