av Lene Olszeth sist endret 2022-12-16T10:22:54+01:00
Har du lyst på gode lesetips? Eller liker du å snakke om bøkene du har lest? Da er bokprat noe for deg!
Torsdag 11. mai 12:00
Landås bibliotek, Nattlandsveien 76A

Ca. en torsdag i måneden snakker de ansatte på biblioteket om bøker de har lest – og hvis du også vil fortelle om en bok, er du hjertelig velkommen til det. Det er selvsagt gratis, og du trenger ikke å melde deg på. Det blir enkel servering. Velkommen!

Litterær lunsj: Bokprat på Landås bibliotek

• Torsdag 11. mai