av Ingrid Stensnes sist endret 2024-01-24T16:00:25+01:00
På dette kurset lærer du det helt grunnleggende for å komme i gang med å bruke symaskin. Hvordan du trer maskinen og syr enkle sømmer.
Torsdag 25. januar 17:30
Hovedbiblioteket, Bærekraftslaben

Kurset er åpent for voksne (over 15 år) eller barn i følge med en voksen. Da må den voksne ta ansvar for barnet de har med.

Tid: 17.30 - 19.30
Antall plasser: 8

PÅMELDING (AVLYST)

Biblioteket har symaskiner og grunnleggende utstyr for å sy. Dette kan du også låne i bibliotekets åpningstid.

Bli kjent med symaskinen (AVLYST)

• Torsdag 25. januar
  • Hovedbiblioteket, Bærekraftslaben