Glemt passord/pinkode?   Registrer deg her.
av Per Vold sist endret 2017-02-21T06:40:37+00:00 ReadSpeaker Lytt
På denne kvelden blir det VR-testing, VR-visningen "Thousand Doors" i regi av Sunnhordaland Folkehøgskule og VR-meetUP. Velkommen til en aften i den virtuelle virkelighet!
Mandag 20. februar 18:00
Hovedbiblioteket, UROM

VR-visning: "THOUSAND DOORS"

Sunnhordland folkehøgskule inviterer til offisiell visning av VR-prosjekt: “Thousand Doors”.

“Thousand Doors” handler om et menneske som har blitt fanget i et mørkt og ensomt sted, utenfor både tid og rom. Spilleren må ta på rollen som dette bortkomne mennesket, og reise gjennom flere mystiske verdener for å finne håp og veien tilbake til virkeligheten.

"Thousand Doors" et virtuelt virkelighetsspill skapt av et team på over 40 elever på Spilldesign, Game Art & Design, Musikkproduksjon, Kunst+ og Teater & Film ved skolen. Sammen med lærerne Tom Klovholt, Jan Krey og Markus Lange har elevene arbeidet innen en struktur som minner om profesjonell spillproduksjon, og fått erfart hvordan arbeidslivet i spillindustrien fungerer.

VR-MEETUP

Biblioteket og Sunnhordaland folkehøgskole invitere til å teste og utforske VR-teknologien.
Kom og test det siste innen VR:
- HTC VIVE
- PSVR
- GEAR VR
- GOOGLES DAYDREAM

Med MEETUP'en håper vi at det oppstår et fellskap omkring VR-teknolgi i Bergen.

Velkommen!