Logg inn

Glemt passord?   Registrer deg her.

 

Kinotilbudet til biblioteket

Bibliotekets avtale med gjeldende filmselskaper tillater ikke annonsering på åpen nettside. Kinoprogram kan hentes på biblioteket. Filmtitler annonseres også i Facebook-gruppen Filmvisninger ved Bergen Offentlige Bibliotek og i nyhetsbrevet Filmvisninger på biblioteket.

Hovedbiblioteket

Film for voksne mandag kl. 18:00.
I 2019 feirer vi nasjonalt bokår og visningene i januar handler om bøker og det skrevne ord. I februar/mars viser vi filmer om psykisk helse og i april/mai viser vi et knippe debutfilmer av sentrale regissører.
Film for barn lørdag kl. 12:00. 
Animasjonsfilmer fra USA og Europa med norsk tale.

Fana bibliotek

Lørdager kl. 13:00: film for barn.

Loddefjord bibliotek

Utvalgte lørdager kl. 10:30: film for barn.

Åsane bibliotek

Lørdag kl. 11:00: film for barn.
Annenhver mandag: babykino.

Spørsmål om kino på bydelsbibliotekene?
Kontakt det aktuelle biblioteket.

Bergen Offentlige Bibliotek bruker informasjonen du oppgir i dette skjemaet, til å sende deg informasjon om arrangementer og nyheter på biblioteket. Viktig: vennligst merk av i boksen under for å gi ditt samtykke:

Du kan når som helst avslutte abonnementet ditt via linken nederst i nyhetsbrevet, eller ved å kontakte oss på post@bergenbibliotek.no. Se bergenbibliotek.no for mer informasjon om personvern på biblioteket.

Vi bruker Mailchimp til utsendelse av nyhetsbrev. Ved å klikke på knappen under for å melde deg på, godtar du at opplysningene du oppgir, blir overført til Mailchimp for behandling. Les mer om Mailchimps håndtering av slike opplysninger her.