Glemt passord?   Registrer deg her.

BOBcast: Ludofilene

Ludofilene er en podkastserie av og med Spillteamet ved Bergen offentlige bibliotek. Her går samtalen løst og ledig om alt mellom himmel og jord i spillenes uendelige univers, sett med perspektiver fra over gjennomsnittet engasjerte spillfantaster og deres unikt polerte fasetter av spillgalskap.

Episode 3:

Har du spillelisten fylt med jazzete Mario-musikk og fargesprakende Hotline Miami-synthwave? Eller slår du heller musikken av når du spiller? Denne gangen, med STAPLE SPECIAL GUEST Lene, kaster Ludofilene Pia, Grim og Lasse seg inn i spillmusikkens verden, med snus innen et vidt spekter av både spillopplevelser og musikalske sjangere. Det trekkes både på spill som tar i bruk ordinær musikk, som Guitar Hero, Tony Hawk Pro Skater og SingStar, og spill med originalt produsert musikk, fra Koji Kondo's The Legend of Zelda: Ocarina of Time til Nobou Uematsu's Final Fantasy VI (III).

Episode 2:

I denne episoden av Ludofilene, med RETURNING SPECIAL GUEST Lene, snakker Helene, Pia og Lasse om nostalgiske spillminner. Vi får et innblikk i både sosiale og personlige spillopplevelser som Crash Team Racing, Ocarina of Time og Warhammer, og hvordan gode spillopplevelser kan fungere som inspirasjon til kreativ utfoldelse langt utenfor spillets grenser.

Episode 1:

I denne episoden av Ludofilene, med SPECIAL GUEST Lene, møtes Helene, Grim og Lasse for å snakke (med rustne mikrofoner) om hva de har spilt de siste ukene. Samtalen snuser innom både analoge og digitale spillverdener, med avslappende opplevelser som Animal Crossing og Mini Metro blant kolosser som Dungeons & Dragons og Assassin's Creed: Odyssey - og så klart, mye, mye annet innimellom.